Vzorový redakční systém v prohlížeči - Herma, Tomáš (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou webové aplikace, pomocí které může uživatel spravovat nejen obsah, ale i vzhled webové stránky. Práce se v první části zabývá analýzou současných volně dostupných redakčních systémů. V druhé části jsou popsány zvolené technologie a samostatná tvorba aplikace.