Vzorový redakční systém v prohlížeči - Herma, Tomáš; Palovský, Radomír, 1959-; Hubáček, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou webové aplikace, pomocí které může uživatel spravovat nejen obsah, ale i vzhled webové stránky. Práce se v první části zabývá analýzou současných volně dostupných redakčních systémů. V druhé části jsou popsány zvolené technologie a samostatná tvorba aplikace.
Vedoucí práce: Radomír Palovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses