Ekonomika sportovního klubu SK Folimanka - Pachlová, Monika (2011)
Tato práce se zabývá analýzou ženského basketbalového klubu SK Folimanka. Popisuje strategické a marketingové plánování, financování klubu, způsob jeho organizování. V neposlední řadě zhodnocuje provedenou finanční analýzu. Cílem práce bylo v první řadě zjistit, jaký vliv na celkové fungování klubu mělo vyčlenění týmu ZVVZ USK Praha z původního celku SK Folimanka.