Ekonomika sportovního klubu SK Folimanka - Pachlová, Monika; Kotáb, Jiří; Eysseltová, Sylvie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Tato práce se zabývá analýzou ženského basketbalového klubu SK Folimanka. Popisuje strategické a marketingové plánování, financování klubu, způsob jeho organizování. V neposlední řadě zhodnocuje provedenou finanční analýzu. Cílem práce bylo v první řadě zjistit, jaký vliv na celkové fungování klubu mělo vyčlenění týmu ZVVZ USK Praha z původního celku SK Folimanka.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses