Využití WEB 2.0 aplikací v práci v projektovém týmu - Černý, Richard (2011)
Web 2.0 je nový přístup, jakým lze nahlížet na tvorbu nejen webového obsahu, spočívá především v aktivní tvorbě obsahu většího počtu uživatelů. Tento přístup již přinesl revoluci na internetu v podobě sociálních webů typu Facebook nebo YouTube, v oblasti podniků a projektových týmů však na využití jeho možností stále ještě zcela nedošlo. Tato práce se tak kromě obecného úvodu o web 2.0 snaží uvést možnosti využití tohoto přístupu k tvorbě všech typů projektů, poukázat na některé aplikace využívající přístup web 2.0 a poskytnout univerzální metodiku jejich použití pří práci na projektu.