Využití WEB 2.0 aplikací v práci v projektovém týmu - Černý, Richard; Trčka, Adam; Molnár, Zdeněk, 1939-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Web 2.0 je nový přístup, jakým lze nahlížet na tvorbu nejen webového obsahu, spočívá především v aktivní tvorbě obsahu většího počtu uživatelů. Tento přístup již přinesl revoluci na internetu v podobě sociálních webů typu Facebook nebo YouTube, v oblasti podniků a projektových týmů však na využití jeho možností stále ještě zcela nedošlo. Tato práce se tak kromě obecného úvodu o web 2.0 snaží uvést možnosti využití tohoto přístupu k tvorbě všech typů projektů, poukázat na některé aplikace využívající přístup web 2.0 a poskytnout univerzální metodiku jejich použití pří práci na projektu.
Vedoucí práce: Adam Trčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses