Ekonomická analýza fotbalového klubu SK Dynamo České Budějovice a.s. - Češka, Pavel; Kotáb, Jiří; Ščiklin, Alexandr, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Zhodnocení ekonomické situace klubu SK Dynamo České Budějovice a.s. představuje základní cíl této bakalářské práce. Jedná se především o aplikaci metod a nástrojů finanční analýzy spolu s rozborem příjmů a nákladů fotbalového klubu, které mají posoudit ekonomické zdraví klubu. Tento rozbor představuje především horizontální a vertikální analýzy aktiv a pasiv spolu s poměrovými ukazateli. Dále se bakalářská práce zabývá poptávkou po produktu klubu. Jedná se především o rozbor návštěvnosti klubu za sledované pětileté období, které začíná rokem 2005. To znamená, zda návštěvnost zápasů ovlivňuje hrací den či bodová úspěšnost týmu před samotným utkáním.
Vedoucí práce: Jiří Kotáb
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses