Organizační struktura a systém hodnocení prodejců na příkladě cestovní kanceláře - Jonášová, Michaela (2011)
Na modelovém příkladu cestovní kanceláře je v první části rozebrána organizační struktura decentralizované společnosti a zhodnoceno, zda je tato struktura vhodná. Druhá část řeší systém hodnocení prodejců v konkrétním regionu v čtvrtletí leden -- březen 2011 a navrhuje jeho zlepšení.