Organizační struktura a systém hodnocení prodejců na příkladě cestovní kanceláře - Jonášová, Michaela; Wagner, Jaroslav, 1977-; Halíř, Zbyněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Na modelovém příkladu cestovní kanceláře je v první části rozebrána organizační struktura decentralizované společnosti a zhodnoceno, zda je tato struktura vhodná. Druhá část řeší systém hodnocení prodejců v konkrétním regionu v čtvrtletí leden -- březen 2011 a navrhuje jeho zlepšení.
Vedoucí práce: Jaroslav Wagner
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses