Předpoklady rozvoje cestovního ruchu v Rokytnici nad Jizerou - Schovánková, Jana; Valentová, Jana; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá rozvojem cestovního ruchu v Rokytnici nad Jizerou. První část teoreticky vymezuje základní předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu. Další kapitola se věnuje obecné fyzicko-geografické a socioekonomické charakteristice města Rokytnice nad Jizerou, jeho historii a spolupráci města s ostatními subjekty a organizacemi. Dále jsou blíže popsány jednotlivé lokalizační, realizační a selektivní předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu města a také velmi důležitý marketing. Závěrečná kapitola se věnuje konkrétním návrhům a opatřením na zlepšení cestovního ruchu Rokytnice nad Jizerou na základě zpracované SWOT analýzy, oficiálních plánů města a výsledků monitoringu spokojenosti návštěvníků.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses