Tvorba aplikace pro řízení obchodní logistiky outdoorové agentury - Kunst, Jan (2011)
Bakalářská práce zachycuje část životního cyklu aplikace pro správu obchodní logistiky pro Agenturu Wenku s.r.o. od počáteční analýzy až po implementaci a nasazení do ostrého provozu. První část práce se zabývá analýzou činnosti a požadavků Agentury Wenku s.r.o. a návrhem procesního modelu a funkcionality nové aplikace. Ve druhé části jsou uvedeny použité metody a technologie při programování a popsány nejdůležitější vlastnosti vytvořené aplikace. Třetí část obsahuje popis průběhu implementace aplikace, migrace dat a testování. V závěru bakalářské práce jsou uvedeny a zhodnoceny přínosy vytvořené aplikace pro zaměstnance Agentury Wenku s.r.o.