Analýza rozpočtu příspěvkové organizace - Hnida, Tomáš (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rozpočtu příspěvkové organizace. Pro podrobnou analýzu byl vybrán domov pro seniory ANNA, v Českém Brodě. V práci je popsán proces sestavení rozpočtu, schvalovací proces a kontrola rozpočtu. Dále se v práci nachází analýza jednotlivých položek rozpočtu a motivační systém pracovníků. Poslední dvě kapitoly nabízí zhodnocení a návrhy na zlepšení těchto procesů.