Analýza rozpočtu příspěvkové organizace - Hnida, Tomáš; Stránský, Jakub, 1978-; Matyáš, Ondřej, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou rozpočtu příspěvkové organizace. Pro podrobnou analýzu byl vybrán domov pro seniory ANNA, v Českém Brodě. V práci je popsán proces sestavení rozpočtu, schvalovací proces a kontrola rozpočtu. Dále se v práci nachází analýza jednotlivých položek rozpočtu a motivační systém pracovníků. Poslední dvě kapitoly nabízí zhodnocení a návrhy na zlepšení těchto procesů.
Vedoucí práce: Jakub Stránský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses