Využití softwarových nástrojů pro řízení zdrojů projektu - Vachalec, Vladan; Trčka, Adam; Molnár, Zdeněk, 1939-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Práce se zaměřuje na softwarovou podporu projektových manažerů, konkrétně na řízení zdrojů a nákladů. V úvodu práce jsou vysvětleny pojmy, jako je projektový manažer, projektové řízení a manažerský informační systém. V další části je pak přiblížen trh se softwarem zabývajícím se projektovým řízením, včetně seznamu vybraných komerčních a open source produktů, a jejich následné srovnání. Na konkrétním příkladu projektu je ukázána práce se zdroji v programu Microsoft Project Professional 2007 a poté nalezena alternativa v podobě open source produktu Winplanner. Závěr práce pak přináší přehled a srovnání práce a funkcí těchto dvou programů, přičemž je kladen důraz na práci se zdroji.
Vedoucí práce: Adam Trčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses