Analýza dopadu finanční krize na český bankovní sektor - Kumstýř, Matěj; Křížek, Tomáš; Tuček, Miroslav, 1929-2017; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Práce má za cíl analyzovat dopad finanční a související hospodářské krize na český bankovní sektor mezi lety 2008-2010. V teoretické části popisuje metody a způsoby hodnocení finančních ukazatelů bank. V aplikační části zkoumá dopady krizí na český bankovní sektor jako celek a na vybrané banky. Závěrem práce je shrnutí jednotlivých vlivů krize na banky včetně vysvětlení jejich příčin a provnání výkonosti českých bank s jejich zahraničními mateřskými bankovními skupinami.
Vedoucí práce: Tomáš Křížek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses