Dokumentace při vývoji softwaru - Černá, Martina (2011)
Tato práce je věnována problematice dokumentace při vývoji softwaru. Na začátku práce jsou popsány základní druhy softwarové dokumentace. Těžiště práce spočívá v popisu a porovnání přístupu norem vydaných Mezinárodní organizací pro standardizaci a Mezinárodní elektrotechnickou komisí a standardu CMMI for Development k dokumentaci při vývoji softwaru. Dále jsou v práci uvedeny nejdůležitější obecné zásady pro tvorbu softwarové dokumentace.