Dokumentace při vývoji softwaru - Černá, Martina; Buchalcevová, Alena, 1958-; Benáčanová, Helena, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato práce je věnována problematice dokumentace při vývoji softwaru. Na začátku práce jsou popsány základní druhy softwarové dokumentace. Těžiště práce spočívá v popisu a porovnání přístupu norem vydaných Mezinárodní organizací pro standardizaci a Mezinárodní elektrotechnickou komisí a standardu CMMI for Development k dokumentaci při vývoji softwaru. Dále jsou v práci uvedeny nejdůležitější obecné zásady pro tvorbu softwarové dokumentace.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses