Tvorba rozhraní pro tvorbu apriorních asociačních pravidel - Balhar, Jakub (2010)
Cílem práce bylo objevit nebo vytvořit webovou aplikaci umožňující snadnou a přehlednou tvorbu konstruktů podobných asociačním pravidlům. V první části práce shrnuji a porovnávám existující řešení. Došel jsem k závěru, že žádné z existujících řešení nevyhovuje požadavkům projektu SEWEBAR. V druhé části se věnuji formátům, které byly použity při komunikaci aplikace s okolním světem a při komunikaci mezi částmi aplikace, na což navazuji popisem webové aplikace, kterou jsem vytvořil, a v závěru této části rozebírám přesnou architekturu aplikace. Výsledná aplikace slouží jako součást projektu SEWEBAR, nicméně je napsána tak, aby byla snadno nasaditelná i do jiných webových projektů, které potřebují zobrazovat nebo upravovat konstrukty podobné asociačním pravidlům. V práci se věnuji i možnostem tohoto nasazení.