Porovnání úspěšnosti on-page a off-page faktorů při SEO - Traksl, František; Sklenák, Vilém, 1963-; Hazucha, Andrej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce si klade za cíl porovnat on-page a off-page faktory a vyhodnotit, který z těchto dvou faktorů má větší váhu v počátku optimalizace stránek pro vyhledávače. K tomu, aby bylo zjištěno, který z faktorů má větší váhu, byly vytvořeny dvě na sobě nezávislé internetové stránky. Prvá ze stránek je optimalizována za pomoci on-page faktorů, druhá za pomoci off-page faktorů. V závěru této práce je uvedeno, která ze stránek se umístila lépe ve vyhledávačích a dle toho jsou posouzeny on-page a off-page faktory. Účelem je tedy zjistit, na co se v počátcích tvorby www stránek a jejich optimalizace zaměřit. A prozkoumat další část rychle se rozvíjející oblasti tvorby webu, která nám může pomoci v lepším chápání hodnocení internetových stránek vyhledávači.
Vedoucí práce: Vilém Sklenák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses