Vybrané problémy nominální a reálné konvergence ČR k EU - Tobiczyk, Martin; Koderová, Jitka; Hýla, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Cílem diplomové práce "Vybrané problémy nominální a reálné konvergence ČR k EU" je makroekonomická analýza nominální a reálné konvergece ČR k členským zemím EU s vypužití komparace s ostatními trazitorními ekonomikami. Jsou předneseny a diskutovány teoretické otázky týkající se konvergenčních procesů. Práce analyzuje konvergenci s využitím ukazatelů HDP na obyvatele v paritě kupní síly, srovnatelných cenových hladin, maastrichtských konvergenčních kritérií a dalších ukazatelů.
Vedoucí práce: Jitka Koderová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses