Úpravy digitální fotografie pro reklamní účely - Jordanidis, Jakub (2011)
Cílem této bakalářské práce je prezentovat možnosti netradičních úprav digitálních fotografií. V první části je popsán teoretický základ fotografie, její historie, vlastnosti a možnosti pořízení. Poté jsou detailně představeny dvě hlavní techniky úprav určené pro reklamu, společně se specializovanými programy. Celá práce je doplněna o praktické ukázky s postupem při úpravách.