Úpravy digitální fotografie pro reklamní účely - Jordanidis, Jakub; Šedivá, Zuzana, 1961-; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem této bakalářské práce je prezentovat možnosti netradičních úprav digitálních fotografií. V první části je popsán teoretický základ fotografie, její historie, vlastnosti a možnosti pořízení. Poté jsou detailně představeny dvě hlavní techniky úprav určené pro reklamu, společně se specializovanými programy. Celá práce je doplněna o praktické ukázky s postupem při úpravách.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses