Ocenenie podniku pôsobiaceho v oblasti energetického strojárstva - Bodnár, Miroslav; Mařík, Miloš, 1947-; Jalový, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Táto diplomová práca má za cieľ stanoviť investičnú hodnotu podniku pre strategického investora v oblasti energetického strojárenstva. Práca pokrýva finančnú a strategickú analýzu oceňovanej spoločnosti a trhu, na ktorom sa tento podnik pohybuje. Nadobudnuté poznatky a vytvorené projekcie vývoja sú reflektované v zostavení finančného plánu a v samotnom ocenení spolu s niekoľkými doporučeniami pre investora.
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses