Asistenční služby v pojišťovnictví - Pospíšilová, Martina; Ducháčková, Eva, 1958-; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce je věnována tématu asistenčních služeb na českém pojistném trhu. Obsahuje jak obecný pohled a charakteristiku asistenčních služeb, tak i konkrétní příklady asistencí nabízených vybraným vzorkem českých pojišťoven. Účelem práce je analyzování jednotlivých druhů, podob a přístupů k asistenčním službám. V závěru se snaží zhodnotit trendy a význam jednotlivých asistencí nabízených českými pojišťovnami. Zahrnuje také porovnání rozsahu základních oblastí asistence a předpokládaný vývoj. Tato práce slouží jako výklad tématu a pro čtenáře jako návod, jak vybírat z nabídky asistenčních služeb pojišťoven.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses