Daňové aspekty provozování nákladní dopravy u vybrané firmy - Lukschanderlová, Simona (2011)
Bakalářská práce se zabývá daňovými specifiky, které nastávají ve společnosti, která provozuje nákladní přepravu. První část se věnuje základním informacím o společnosti, které mají vliv na daňovou povinnost, a identifikaci jednotlivých daní, na kterých je společnost účastna. V druhé části se zabývám konkretizací daňových problémů, jejich řešení a vysvětlení daňové teorie na příkladech.