Daňové aspekty provozování nákladní dopravy u vybrané firmy - Lukschanderlová, Simona; Vítek, Leoš, 1970-; Bauernöplová, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá daňovými specifiky, které nastávají ve společnosti, která provozuje nákladní přepravu. První část se věnuje základním informacím o společnosti, které mají vliv na daňovou povinnost, a identifikaci jednotlivých daní, na kterých je společnost účastna. V druhé části se zabývám konkretizací daňových problémů, jejich řešení a vysvětlení daňové teorie na příkladech.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses