Regulace účetnictví ve Velké Británii - Larišová, Marie; Sklenár, Roman, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce popisuje regulaci účetnictví ve Velké Británii. Práce se zpočátku zaměřuje na obecné faktory ovlivňující regulaci národního účetnictví. Seznámení s těmito faktory napomáhá k uvědomění základních rozdílů mezi způsoby regulace účetnictví ve Velké Británii a v České republice. Cílem práce je poukázat na dlouhou historii účetní profese a regulace účetnictví ve Velké Británii, poskytnout přehled standardů a norem tvořící pravidla pro účetnictví v této zemi a blíže poznat významné organizace podílející se na vývoji britského účetnictví.
Vedoucí práce: Roman Sklenár
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses