Analýza ISIS z pohledu studenta - Mynařík, Lukáš (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou integrovaného studijního informačního systému používaného Vysokou školou ekonomickou v Praze. Analýza je zaměřena na pohled studenta. Autor práce nejprve přiblíží historii informační systému a zmíní se o jeho implementaci, také budou popsány změny, které nový systém přinesl. Hlavním cílem je nastínit subjektivní názor jednoho ze studentů na celý informační systém, popsat nejpodstatnější funkcionalitu systému, navrhnout nová řešení a poukázat na chyby či nedostatky, které byly při analýze nalezeny. Autor využije svých nabytých znalostí získaných ve škole či v praktickém životě. Celá práce je doplněna o dotazník, ve kterém se autor ptá na názory dalších studentů ze všech šesti fakult VŠE. Výsledky z tohoto dotazníku jsou interpretovány jak slovně, tak i v grafickém zobrazení.