Analýza ISIS z pohledu studenta - Mynařík, Lukáš; Benáčanová, Helena, 1947-; Hývnarová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou integrovaného studijního informačního systému používaného Vysokou školou ekonomickou v Praze. Analýza je zaměřena na pohled studenta. Autor práce nejprve přiblíží historii informační systému a zmíní se o jeho implementaci, také budou popsány změny, které nový systém přinesl. Hlavním cílem je nastínit subjektivní názor jednoho ze studentů na celý informační systém, popsat nejpodstatnější funkcionalitu systému, navrhnout nová řešení a poukázat na chyby či nedostatky, které byly při analýze nalezeny. Autor využije svých nabytých znalostí získaných ve škole či v praktickém životě. Celá práce je doplněna o dotazník, ve kterém se autor ptá na názory dalších studentů ze všech šesti fakult VŠE. Výsledky z tohoto dotazníku jsou interpretovány jak slovně, tak i v grafickém zobrazení.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses