Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách města Čáslavi - Gabrielová, Lenka; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce pojednává o problematice rozpočtového hospodaření obcí se zaměřením na plnění rozpočtu města Čáslavi v časové řadě let 2007-2009. Práce je rozdělena na dvě základní části - teoretickou a praktickou. Cílem teoretické části je nastínit danou problematiku, definovat postavení obcí, jejich pravomoc a působnost. V této části je dále nastíněna obecná problematika hospodaření, rozpočet obce a účetní reforma. Praktická část je zaměřena na město Čáslav, na její historii, současnost a hlavně je zde provedena podrobná analýza plnění rozpočtu příjmů a výdajů a je zde zhodnoceno celkové rozpočtové hospodaření města Čáslavi v letech 2007-2009.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses