Získávání dotací na rozvoj obcí v konkrétních podmínkách obce Stolany - Součková, Ivana (2011)
Bakalářská práce podává přehled o získávání dotací v rámci veřejného sektoru se zaměřením na konkrétní obec. První část práce vymezuje základní pojmy související s dotační problematikou. Druhá část se zabývá účtováním transferů dle platné právní úpravy České republiky. Závěrečná část popisuje postup přidělení dotace od získání informace o vypsaných dotačních titulech přes jednotlivé body žádosti dotace po kontrolu údajů. Obsahuje analýzu přidělených dotací obci v letech 2008 -- 2010.