Získávání dotací na rozvoj obcí v konkrétních podmínkách obce Stolany - Součková, Ivana; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce podává přehled o získávání dotací v rámci veřejného sektoru se zaměřením na konkrétní obec. První část práce vymezuje základní pojmy související s dotační problematikou. Druhá část se zabývá účtováním transferů dle platné právní úpravy České republiky. Závěrečná část popisuje postup přidělení dotace od získání informace o vypsaných dotačních titulech přes jednotlivé body žádosti dotace po kontrolu údajů. Obsahuje analýzu přidělených dotací obci v letech 2008 -- 2010.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses