Alternativní způsoby financováni zdravotnictví v ČR a rozložení nákladů v populaci - Koubek, Jan; Durdisová, Jaroslava, 1945-; Mertl, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2011)
Práce bude analyzovat demografický vývoj a výdaje na zdravotní politiku s ním související. Bude vycházet z hypotézy, že obyvatelstvo stárne. Hypotéza nebere v úvahu další vlivy jako například vývoj mezd nebo změny v domácím zatížení. V analýze se soustředíme na finanční náročnost dosavadního systému v oblasti zdravotního zabezpečení.
Vedoucí práce: Jaroslava Durdisová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: sociálně ekonomická demografie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses