Analýza moldavského pojistného trhu - Reabaia, Irina; Ducháčková, Eva, 1958-; Řehák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu pojistného trhu Moldavské republiky. Práce je rozdělena do tři časti. První pojednává o teoretických základnách pojišťovnictví. Druha část se zabývá analýzou vývoje moldavského pojistného trhu, především dynamikou jeho rozvoje (vývoj počtu pojišťoven, struktura pojistného trhu podle druhů pojištění). Poslední část je věnovaná problematice rozvoje pojistného trhu v Moldávii, prozkoumaní současných problém a návrhy jejích řešení. Cílem této práce je posoudit stav a vývoj pojistného trhu Moldavské republiky v posledním desetiletí (především v letech. 2000 - 2010), což umožní identifikovat způsoby zlepšení efektivnosti a účinnosti pojištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses