Analýza komunikačního mixu spořicího účtu České spořitelny - Voldřichová, Kamila; Postler, Milan, 1960-; Diviš, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce si klade za cíl zanalyzovat komunikační mix spořicího účtu České spořitelny. V teoretické části rozebírá marketingové aktivity z obecného pohledu, detailněji je zde popsán komunikační mix. Praktická část začíná představením firmy a jejích produktů, dále popisuje vytvoření spořicího účtu s náhledem na konkurenční prostředí z hlediska nákladů na reklamu. Klíčovou částí práce jsou kapitoly o návrhu a realizaci kampaně obsahující zvolení cílové skupiny, vytvoření grafického konceptu a komunikačního plánu. Na závěr se práce věnuje vyhodnocení celé kampaně.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses