Odložená daň v České republice - Červenková, Jana; Bokšová, Jiřina, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce si klade za cíl vysvětlit význam a podstatu odložené daně v České republice. Práce nejdříve popisuje trvalé a přechodné rozdíly mezi výsledkem hospodaření a daňovým základem a jejich dopad do výkaznictví účetních jednotek a historii vykazování odložené daně v České republice. Následně pak popisuje metody výpočtu odložené daně včetně způsobu vykazování odložené daně v prvním roce a v dalších letech. Poslední kapitola se pak zabývá základními tituly pro vznik odložené daně a jednotlivé tituly jsou podrobněji vysvětleny na příkladech.
Vedoucí práce: Jiřina Bokšová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses