Oceňování aktiv podle US GAAP - Weidová, Soňa; Sklenár, Roman, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá aktivy a jejich oceněním dle US GAAP. Nejprve charakterizuje oběžná aktiva a posléze dlouhodobý majetek. Vždy dojde k vymezení, co do příslušných kategorií patří, a následnému vysvětlení používaných oceňovacích metod, které jsou znázorněny na příkladech a v tabulkách. Po celkovém popsání oběžných nebo dlouhodobých aktiv je uvedeno srovnání s Českými účetními standardy a zdůraznění hlavních rozdílů.
Vedoucí práce: Roman Sklenár
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses