Fundamentální analýza akcie Vienna Insurance Group - Zápalka, Tomáš; Veselá, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se orientuje na fundamentální analýzu akcie pojišťovací společnosti Vienna Insurance Group. Téma je rozděleno do tří kapitol. První kapitola se zabývá globální fundamentální analýzou, u které je síla vlivu jednotlivých makroekonomických veličin na vývoj akciových kurzů vyjádřena korelačními koeficienty. Odvětvová fundamentální analýza, jako téma druhé kapitoly, se zabývá sektorem pojišťoven. Třetí kapitola je orientována na firemní fundamentální analýzu.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses