Výdajová metoda hrubého domácího produktu České republiky. - Hroch, Jan; Pavelka, Tomáš, 1975-; Bican, Vítězslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Předmětem této bakalářské práce, nazvané "Výdajová metoda hrubého domácího produktu ČR" je analýza hrubého domácího produktu České republiky v letech 2001-2010 pomocí výdajové metody. V teoretické části je definován hrubý domácí produkt, popsána výdajová metoda výpočtu HDP, její složky a další základní pojmy, sloužící k pochopení této problematiky včetně národních účtů. Cílem analytické části je analyzovat HDP ČR v letech 2001-2010 pomocí výdajové metody a ověřit stanovené hypotézy.
Vedoucí práce: Tomáš Pavelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses