Rozbor investičního projektu výstavby bioplynové elektrárny - Hruška, Jan; Smrčka, Luboš; Šašek, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této bakalářské práce je provést rozbor investičního projektu výstavby bioplynové elektrárny zvažovaného společností AGROSPOL STARÝ PELHŘIMOV spol. s r. o. Práce je rozdělena do dvou částí. První část se zaměřuje na představení možností výroby elektrické energie z obnovitelných zdrojů v České republice, jejich možný kapacitní potenciál, výhody, nevýhody a aktuální využití v rámci ČR. Dále je zde uvedena teorie týkající se investic a jejich hodnocení. V druhé části bude představen již samotný investiční projekt, který bude následně zhodnocen pomocí ekonomických ukazatelů.
Vedoucí práce: Luboš Smrčka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses