Zásoby podle českých účetních předpisů a IFRS - Turková, Pavla (2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zásob a poskytuje vysvětlení jejich účtování a vykazování. Problematika je nejprve řešena z hlediska české účetní legislativy a poté z hlediska mezinárodních účetních standardů IFRS. Obě metody jsou následně porovnány a vytyčeny nejdůležitější rozdíly. Práce je prokládána praktickými příklady.