Zásoby podle českých účetních předpisů a IFRS - Turková, Pavla; Ďurianová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou zásob a poskytuje vysvětlení jejich účtování a vykazování. Problematika je nejprve řešena z hlediska české účetní legislativy a poté z hlediska mezinárodních účetních standardů IFRS. Obě metody jsou následně porovnány a vytyčeny nejdůležitější rozdíly. Práce je prokládána praktickými příklady.
Vedoucí práce: Gabriela Ďurianová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses