Cestovní pojištění z pohledu asistenční společnosti - Skočdopolová, Petra; Ducháčková, Eva, 1958-; Řehák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce mapuje a přibližuje služby asistenčních společností v rámci poskytování asistence k cestovnímu pojištění. Definuje a vymezuje pojem cestovního pojištění, rozsah a územní platnost jednotlivých druhů cestovního pojištění či početné možnosti připojištění. Práce se taktéž snaží poskytnout informace o produktech vybraných pojišťoven, porovnat je, zmínit zajímavosti související s poskytovanou asistencí i samotnými podmínkami pojištění. Z pohledu asistenční společnosti popisuje proces asistenční služby, od rozhodování o úhradě vzniklých nákladů, souvisejících pravomocí, které asistenční společnost přebírá za příslušnou pojišťovnu, až po právní vymezení této spolupráce. V závěru bakalářská práce osvětluje trendy a význam cestovního pojištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses