Analýza změn v sektoru stavebního spoření - Peichlová, Soňa; Hradil, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Tato bakalářská práce je zaměřena na stavební spoření jako na finanční produkt vhodný ke zhodnocení úspor. Hlavním cílem bylo zjišťovat dopady změn zavedených novel zákona o stavebním spoření na provozovatele stavebního spoření - stavební spořitelny a zejména na samotné klienty uzavírající smlouvu v různé době při platnosti odlišných podmínek. Dílčím cílem bylo také zkoumat výhodnost poskytovaných nabídek stavebních spořitelen pro klienta. Práce je rozdělena do teoretické části, vysvětlující samotný produkt stavební spoření a jeho historii, je zde zmíněna i legislativní úprava včetně zavedených novel. Praktická část se zabývá zjištěním dopadů změn na stavební spořitelny a klienty.
Vedoucí práce: Dušan Hradil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses