Využití služeb sociálních sítí ve firmě - Chernenko, Nina (2011)
Cílem práce je zpřehlednit pro čtenáře problematiku existujících sociálních sítí, provést jejich analýzu dle kategorií a naznačit možnosti využití nabízených služeb pro firmy. Způsobem dosažení postavených cílů byla podrobná analýza každé popsané sociální sítě v této práci na základě vlastního vyzkoušení nabízených služeb. Přínosem práce je analýza sociálních sítí dle jejich typů a možnosti využití služeb pro komerční účely. Práce je doplněna o případovou studii, ve které se připojila firma Regabus do sociální sítě Facebook.