Využití služeb sociálních sítí ve firmě - Chernenko, Nina; Šedivá, Zuzana, 1961-; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
Cílem práce je zpřehlednit pro čtenáře problematiku existujících sociálních sítí, provést jejich analýzu dle kategorií a naznačit možnosti využití nabízených služeb pro firmy. Způsobem dosažení postavených cílů byla podrobná analýza každé popsané sociální sítě v této práci na základě vlastního vyzkoušení nabízených služeb. Přínosem práce je analýza sociálních sítí dle jejich typů a možnosti využití služeb pro komerční účely. Práce je doplněna o případovou studii, ve které se připojila firma Regabus do sociální sítě Facebook.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses