Archivace digitálních fotografií a testování SW. - Lubojacký, Roman; Šedivá, Zuzana, 1961-; Žid, Norbert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2011)
S rostoucím počtem digitálních fotografií rostou také problémy s jejich archivací. Cílem práce jevytvořit ucelený přehled o možnostech archivace a zároveň otestovat a zvolit nejvhodnější aplikační software pro jejich správu. Práce se v první části zabývá vybranými technologiemi, které jsou využívány při archivaci. V druhé části se práce věnuje testování a srovnání tří programů pro správu fotografií na základě zvolených kritérií. Přínos práce je ve shrnutí problematiky archivace digitálních fotografií s hodnocením nejvhodnějších možností.
Vedoucí práce: Zuzana Šedivá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses