Finanční analýza MESIT ronex, spol. s.r.o. - Pačka, Radoslav; Schönfeld, Jaroslav; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této práce bylo vypracovat finanční analýzu podniku MESIT ronex, spol. s r.o. v období let 2006-2010. Práce je rozdělena na dvě základní části. V první části, části teoretické jsem se věnoval teoretickým základům finanční analýzy a popisu pojmů. Druhá, praktická část, pak aplikuje teoretické poznatky na analyzovaný podnik. V rámci finanční analýzy je použito horizontální a vertikální analýzy, poměrových ukazatelů rentability, likvidity, aktivity a zadluženosti. Dále jsou na analyzovaný podnik použity systémy bankrotních a bonitních modelů a je analyzována ekonomická přidaná hodnota EVA.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses