Finanční analýza Philip Morris ČR a.s. - Káňa, Martin; Schönfeld, Jaroslav; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Finanční analýza podniku Philip Morris ČR a.s. si klade za cíl komplexně vyšetřit finanční situaci podniku za léta 2005 -- 2009. Obsahem první části práce je teoretický rozbor aplikovaných postupů: horizontální a vertikální analýza, analýza poměrových ukazatelů a pracovního kapitálu, bankrotní a bonitní modely a hodnocení výkonnosti podniku podle ukazatele EVA. Druhá část podniku popisuje analyzovaný podnik a aplikuje modely z teoretické části. Jednotlivé výsledky jsou potom interpretovány. Podnik je v praktické části také porovnán se svým konkurentem. Závěr práce podává odpověď na otázku, zda je podnik finančně zdravý a silný.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses