Plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách města Kralův Dvůr v časové řadě let 2008 - 2010 - Bělohlávková, Alena; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Smyslem a náplní této bakalářské práce je analýza plnění rozpočtu v podmínkách konkrétního města v časové řadě let 2008 -- 2010. Tato práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část bude zaměřena na vymezení obce jako pojmu, její činnost v rámci přenesené a samostatné působnosti a na orgány působící v obci. Bude zmíněn majetek a způsoby, jak s ním naložit, a v neposlední řadě samotný rozpočet, a to jako pojem, a dále etapy v rámci rozpočtového procesu a závazný dokument v podobě rozpočtové skladby, podle níž je rozpočet sestavován. Na úvod praktické části je zmíněno město, které analyzuji, a to v kontextu historickém i současném. Samotná analýza je zaměřena jednotlivě na příjmy a výdaje, a na výsledek hospodaření. Podrobně budou zkoumány zejména příjmy a výdaje rozpočtu.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2011
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses